ZA KOGA


SE PREPORUČUJU ESCAPE ROOM IGRE?

ZA OBITELJ I PRIJATELJE

Escape Room igre namijenjene su svima koji se žele dobro zabaviti, a pritom i testirati svoje sposobnosti poput logike, opažanja, zaključivanja... Igre su prilagođene za sve uzraste, no s obzirom da zahtijevaju određenu razinu znanja i vještina, preporučuju se se za starije od 14 godina.

REZERVIRAJ

TEAM BUILDING EVENTI i PROSLAVE

Ovo je nova razina team building aktivnosti koja će zasigurno ostaviti bez daha Vaš tim i osigurati nezaboravan provod! Ovakva vrsta zabava krije paket prepun kreativnih izazova i logičkih problema te je svjež i zabavan odabir za Vaša poslovna druženja!

REZERVIRAJ

LJUBITELJI VIDEOIGRICA i MOZGALICA

Misliš da si vješt u rješavanju mozgalica i u razbijanju kodova? Odlično barataš videoigricama? Dođi i testiraj svoje vještine offline! Prihvati izazov i isprobaj uživo odigrati Escape Room igru i pobjeći iz sobe unutar 60min!

REZERVIRAJ

STUDENTI I UČENICI

Za tvoje studentske i školske obveze potrebna ti je koncentracija. Izvan akademskih obveza potrebno ti je malo euforije. Escape Room igre ti omogućuju oboje! Dođi i uvjeri se da i rješavanje problema može biti zabavno i izazovno! Odlična vježba za mozak!

REZERVIRAJ

NAŠE ESCAPE ROOM IGRE

Birajte između 5 različitih igara sa jedinstvenim scenarijima! Rezervirajte odmah svoj Escape Room termin!

TESTIRAJ SVOJE VJEŠTINE!
PRIHVATI IZAZOV!


TIMSKI RAD90%

ISTRAŽIVANJE85%

RAZBIJANJE KODOVA75%


Ne moraš biti genijalac da bi igrao Escape Room igru.


ŠTO JE
ESCAPE ROOM IGRA?


Escape Room igre su zapravo stvarna verzija popularnih Interentskih logičkih igrica. Vaš tim (2-5 igrača) ima 60 minuta da izađe iz zaključane sobe, a kako biste došli do konačnog rješenja morate savladati cijeli niz logički povezanih zagonetki i zadataka, razbijati kodove i tražiti tragove, a najbitnije od svega - raditi u timu!

Rezervirajte još danas svoj termin i na jedan sat postanite detektivi, istraživači ili čak lopovi! Na raspolaganju imamo 5 soba sa jedinstvenim scenarijima.

NAŠE OSTALE USLUGE:

Na našoj lokaciji imamo sve što Vam je potrebno za provesti nezaboravno vrijeme sa Vašim prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima! Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju:

info@escape-arena.com ili +385 99 8414 880